Deleng apa maneh sing lagi ditindakake

  • about-img

Kenalake kita.

NADY minangka anak perusahaan inti saka Suntree electric Group Co., Ltd. Iki minangka perusahaan ilmiah lan teknologi modern sing nggabungake riset lan pangembangan, pabrik lan penjualan peralatan listrik. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan integritas kualitas China, nduweni sertifikasi mutu ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2015, ISO45001 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja lan sertifikasi CCC pusat CQC. Produksi utama kabinet kothak fotovoltaik, trafo kothak fotovoltaik, tangki prefabrikasi, kabinet karet, kotak ring cincin lan kabinet tegangan tinggi 35kV lan produk liyane. Produk kasebut khusus kanggo Grid Negara , Rail Transit, Expressway, Komunikasi, Chemical, Metalurgi lan pelanggan industri liyane. Zhejiang Nady Power Technology Co., Ltd duwe 18 kantor ing negara kasebut, sistem jaringan layanan penjualan lan penjualan purna jual sing kuat, nggawe tanggepan layanan 24 jam.

Waca liyane>
  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • facebook