Babagan Kita

about-bg

NADY

Switchgear umume digunakake ing pembangkit listrik, generator listrik cilik lan menengah, perusahaan industri lan pertambangan, lan substitusi sistem tenaga sekunder kanggo nampa tenaga, transmisi listrik, lan wiwitan inorder motor voltase ukuran gedhe kanggo ngetrapake kontrol, perlindungan, lan ngawasi

Tur Pabrik

image14
image17
image15
image18
image16
image19

NADY minangka anak perusahaan inti saka Suntree electric Group Co., Ltd. Iki minangka perusahaan ilmiah lan teknologi modern sing nggabungake riset lan pangembangan, pabrik lan penjualan peralatan listrik. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan integritas kualitas China, nduweni sertifikasi mutu ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2015, ISO45001 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja lan sertifikasi CCC pusat CQC. Produksi utama kabinet kothak fotovoltaik, trafo kothak fotovoltaik, tangki prefabrikasi, kabinet karet, kotak ring cincin lan kabinet tegangan tinggi 35kV lan produk liyane. Produk kasebut khusus kanggo Grid Negara , Rail Transit, Expressway, Komunikasi, Chemical, Metalurgi lan pelanggan industri liyane. Zhejiang Nady Power Technology Co., Ltd duwe 18 kantor ing negara kasebut, sistem jaringan layanan penjualan lan penjualan purna jual sing kuat, nggawe tanggepan layanan 24 jam.

Merek sing luar biasa: kita ngetrapake dalan merek kanggo puluhan rumah tangga pabrik peralatan listrik ing njero omah, kanthi keras ngetokake slogan "pabrik berkualitas" wiwit wiwitan bisnis.

Strategi sing bisa ditrapake: Cetha karo prinsip "tindakake". Patut karo baris produk sing dibutuhake pangguna, pangembangan lan produksi perlindungan lingkungan ijo, integrasi sistem, integrasi peralatan listrik cerdas berkualitas tinggi.

Perusahaan wis ngetrapake prinsip menehi perhatian sing padha karo talenta lan produk, nyedhot tenaga teknik lan tenaga teknis sing berpengalaman lan personel manajemen profesional. manajemen sing ketat, teknologi tinggi, peralatan produksi canggih lan alat uji coba sing sampurna kanthi produk bermutu, nyedhiyakake layanan purna jual kanggo entuk pangenalan mayoritas pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Perusahaan kanthi semangat "listrik duwe rega, nanging ora ana regane" .Kami yakin manawa manajemen Iman sing apik, implementasi lengkap sistem jaminan kualitas, kanthi produk lan layanan sing luwih dhuwur bakal entuk kepuasan pelanggan kanggo tujuan lan pangarep-arep. kerjo bareng karo pelanggan supaya bisa menang, gawe masa depan sing luwih apik!