Switch switch voltase rendah Indoor sing bisa ditarik GCK

Katrangan singkat:

  • Switchgear tipe GCK cocok kanggo AC 50 / 60HZ telung fase, voltase maks 660V, dirating saiki dadi sistem 3150A lan kawat telung fase lan kawat telung fase,
  • Iki digunakake kanthi akeh ing pembangkit listrik, gardu, industri lan pertambangan perusahaan, hotel, bandara, dermaga lan bangunan pusat penyiaran lan komunikasi, transmisi & distribusi lan konversi energi listrik, distribusi listrik lan konsumsi daya ing PC lan pusat kontrol motor MCC .
  • Dibandhingake karo kabinet GCS, sing duwe maksimal 11 laci cilik modul lan unit minimal 1/2, lan kabinet MNS, sing duwe maksimal 9 laci cilik modul lan unit minimal 1/4, GCK bisa entuk maksimal 9 modul lan unit minimal 1.
  • Ora masalah GCS, MNS utawa GCK, ana telung negara stasiun: pamisahan, tes, lan sesambungan
  • Sesuai karo standar IEC439 NEMA ICS2-322 uga standar nasional GB7251-87 ZBK36001-89

Detail Produk

Tag Produk

GCK

Kondisi layanan Switchgear Voltage Low Indoor GCK

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -5° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Spesifikasi teknis utama

Model

Barang

Spesifikasi

GCK

Standar

IEC 439-1, GB7251-1

Kelas IP

IP30

Tegangan operasional (V)

AC 360.600

Frekuensi (Hz)

50/60

Tegangan isolasi (V)

660

Kahanan operasi

Lingkungan

Njero ruangan

Ngontrol kapasitas motor (kW)

0,45 ~ 155

Urip mekanik (kaping)

500

Dinilai saiki (A)

Bis horisontal

1600.2000.200.000 3150

Bis vertikal

630.800

Konektor kontak sirkuit utama

200.400.630

Konektor kontak sirkuit tambahan

10.20

Saiki maksimal sirkuit pakan

Kabinet PC

1600

Kabinet PKS

630

Sirkuit listrik

1000,1600,2000,2500,3150

Dinilai wektu cekak wektu (kA)

30,50,80

Pucuk sing tahan saiki (kA)

63,105,176

Tahan Tegangan (V / min)

2500

Gambar struktural saklar GCK

GCK withdrawable Indoor low voltage switchgear001
GCK withdrawable Indoor low voltage switchgear002

Fitur Struktural:

1. GCK nggambar saklar voltase sedheng sing ditutup, yaiku struktur gabungan sing lengkap, lan balung dhasar diklumpukake kanthi profil khusus.

2. Bingkai kabinet, dimensi eksternal bagean lan ukuran bukaan diganti miturut modulus dhasar, E = 20mm.

3. Ing skema PKS, bagian njero kabinet dipérang dadi patang area (kamar): area bis horisontal, area bis vertikal, area unit fungsional, lan ruangan kabel. Saben wilayah diisolasi saka siji liyane kanggo mesthekake operasi garis normal lan kanthi efektif nyegah ekspansi kesalahan.

4. Amarga kabeh struktur bingkai diikat lan disambungake karo sekrup, deformasi las lan aplikasi diendhani, lan akurasi ditambah.

5. Bagéan kasebut nduweni fleksibilitas sing kuat, penerapan sing apik lan standarisasi sing dhuwur.

6. Ekstraksi lan sisipan unit fungsional (laci) dioperasikake nganggo tuas, lan konfigurasi bantalan bantalan gampang lan andal.

7. Ing skema PC, saben kabinet bisa dilengkapi siji pemutus sirkuit udara 3150A utawa 2500A utawa rong pemutus sirkuit udara 1600A (telung set pemutus sirkuit 1600A bisa diinstal kanthi seri Merlin Gerin M).

8. Kopling sekunder ing skema MCC nggunakake rel pandhuan sing bisa dipindhah ing mode plug-in kanggo mesthekake interchangeability unit, lan saben unit fungsional bisa digabungake kaya sing dibutuhake, sing trep banget.

9. Yen dibandhingake karo lemari switch sing bisa ditarik, produk iki nduweni ciri struktur kompak, kekuatan sing apik, kinerja tinggi, keamanan lan andal.

10. Panel lan panel lawang disemprotake karo lapisan bubuk epoksi kanthi elektrostatik, sing nduweni kinerja insulasi sing apik lan awet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: