GGD Photovoltaic grid-nyambung Indoor tetep jinis Switchgear Tegangan Rendah

Katrangan singkat:

  • Kabinet distribusi tegangan rendah GGD AC ditrapake kanggo sistem distribusi AC 50 / 60Hz, voltase dirating 400V, saiki dirating 3150A utawa luwih endhek,
  • umume digunakake kanggo ngubah daya, nyebarke lan ngontrol peralatan listrik, lampu lan distribusi peralatan.
  •  kapasitas rusak dhuwur, dinamis, stabilitas termal, tanduran listrik fleksibel, kombinasi sederhana, kinerja seri lan cetakan sing kuat, struktur novel, pangkat proteksi dhuwur lsp.
  • Iku selaras karo panjaluk teknik IEC60439.1 lan GB7251.1 peralatan saklar set lengkap volt dll.

Detail Produk

Tag Produk

tbb

Kahanan layanan

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -5 ° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Spesifikasi teknis

Barang

Unit

Data

Tegangan sing dirating

V

400/690

Tegangan isolasi sing dirating

V

690/1000

Frekuensi sing dirating

Hz

50/60

Maksimum bus bar dirating maksimal. saiki

A

3150

Dibandhingake wektu cekak tahan saiki bar bis utama (1s)

kA

50/80

Puncak wektu cendhak sing ditemtokake tahan saiki ing bar bis utama

kA

105/176

Saiki dirating bus bar saiki

A

1000

Gelar proteksi

IP30, IP40

Gambar struktural saklar GGD

GGD 结构图

Remake: Ukuran struktural nyata biasane miturut sarat pelanggan sing beda

ew

Ukuran normal saka switchgear GGD

Kode produk:

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

GGD606

600

600

450

556

GGD608

600

800

450

756

GGD806

800

600

650

556

GGD808

800

800

650

756

GGD1006

1000

600

850

556

GGD1008

1000

800

850

756

GGD1208

1200

800

1050

756

Remake: Ukuran produk nyata biasane miturut syarat pelanggan sing beda

Fitur Produk

• Bingkai kabinet dilas nganggo baja lentur adhem 8 MF, mesthekake  kualitas awak kabinet.

• ana 20 bolongan instalasi cetakan, koefisien umum dhuwur

• Ana macem-macem bolongan emisi panas ing pucuk ndhuwur lan ngisor lemari. awak kabinet sing disegel mbentuk saluran ventilasi alami saka ngisor nganti entuk tujuan disipasi panas.

• Lawang kabinet disambungake karo pigura kabinet kanthi engsel, tanpa nyetel lan gampang dipasang. Lumahing kabinet nggunakake penyemprotan elektrostatik, adhesi sing kuat lan tekstur sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: