Kabinet integrasi kompensasi daya reaktif tegangan rendah GGJ

Katrangan singkat:

  • Acocog karo prinsip keamanan, ekonomi, akal luwes lan linuwih.
  • Ditrapake kanggo jaringan kutha, transformasi jaringan tenaga pedesaan, perusahaan industri lan pertambangan, lampu jalan, papan omah, lsp.
  • Ditrapake kanggo AC 50/ 60Hz, voltase dirating 400V (bisa disesuaikan miturut standar nasional lokal), kanthi distribusi listrik, kontrol, perlindungan, kothak distribusi integrasi ruangan multi-fungsi kanthi kompensasi daya reaktif, pengukuran energi listrik, lsp.bisa nambah fungsi proteksi kebocoran.
  • Produk kasebut tundhuk karo GB7251.1, IEC439. Iki minangka set lengkap voltase rendah sing sampurna ing transformasi jaringan listrik saiki.

Detail Produk

Tag Produk

ggj code

Kondisi layanan GGJ Switchgear Volt Low Indoor

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -5° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

ggj

Spesifikasi teknis switchgear GGJ

SN

ITEM

Khusus

1

Data Listrik

Tegangan sing Dhewe

220 ~ 690V

2

Frekuensi dirating

50 / 60Hz

3

Jinis sambungan

3 Phase 4 Kawat

4

Kapasitas sing Diarani

50kvar ~ 5000kvar

5

Kapasitor

Jinis

480V, 3 ph, 50 / 60Hz (Silinder)

Ora

≤36 langkah

Konfigurasi

Miturut kapasitas

6

Reaktor

Instal reaktor

Pilihan

Tingkat Reaksi

7%14% opsional

7

APFC Relay

Fungsi

Langkah ganti kanthi otomatis

Langkah-langkah

36 adhedhasar mikroprosesor panggung

8

Rincian Switchgear

Incomer

Fuse HRC Utawa MCCB

Langkah metu

Kontaktor, Thyristor, IGBT

9

Detal Kandang

Materi

Profil 8MF

Lamaran

Ngadeg bebas njero ruangan, dipasang ing jubin

Entri Kabel

Ngisor utawa Ndhuwur

Lukisan

RAL7035

Ukuran (mm)

1000 * 1000 * 2200

Kelas Perlindhungan

IP3X

Ukuran normal saka switchgear GGJ

ggj2

Ukuran normal saka switchgear GGJ

Kode produk:

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

GGJ606

600

600

450

556

GGJ608

600

800

450

756

GGJ806

800

600

650

556

GGJ808

800

800

650

756

GGJ1006

1000

600

850

556

GGJ1008

1000

800

850

756

GGJ1208

1200

800

1050

756

Remake: Ukuran produk nyata biasane miturut syarat pelanggan sing beda

 Fitur Produk

1.Tanggepan kasebut tepat wektu lan cepet, efek ganti rugi apik, kerja bisa dipercaya, lan pelindung kebocoran bisa ditambahake miturut kabutuhane pangguna.

2.Fungsi proteksi: liwat-voltase, kakehan, ing ngisor-voltase, arus, sirkuit cendhak lan fungsi liyane.

3. Mode operasi: Nduwe loro mode kerja: operasi otomatis lan operasi manual.

4. Bisa nambah faktor daya kothak dadi luwih saka 0,95%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: