Jp Kabinet Distribusi Terpadu

Katrangan singkat:

  • Satuan distribusi daya lengkap ruangan AC telung phase 50 / 60Hz lan voltase dirating 400V, ditrapake kanggo kisi daya kutha lan pedesaan, digunakake kanggo kontrol, ganti rugi lan pangukuran output trafo 10KV dadi trafo.
  • Nyadari kontrol beban, maca meter, pangopènan jarak jauh, alarm pencurian anti listrik, kontrol pambayaran muatan listrik lan fungsi liyane menyang sirkuit, ana pemutus sirkuit udara sing digunakake kanggo mecah beban ing cham switchber;
  • Ganti ganti rugi relatifber dilengkapi piranti kompensasi tenaga relatif dinamis-tahap sing bebas bebas gelombang lan dawaeurip anyar,
  • Akontrol utomated, trep kanggo instalasi, iku nyuda investasi,.
  • Papan ganti ruangan iki tundhuk karo standar GB / 1.1-2005, GB / 15576-2008. IEC439lan liya-liyane.

Detail Produk

Tag Produk

JP

Kondhisi layanan papan tombol njaba JP

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -25 ° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina Luwih saka 50%
Rata-rata asor relatif saben wulan Luwih saka 50%
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 1000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Spesifikasi teknis switchboard ruangan tipe JP

Jeneng Unit Parameter
Kapasitas trafo KVA 30-400
Tegangan kerja sing dirating V AC400
Sirkuit tambahan voltase operasi V AC220, AC380
Frekuensi sing dirating Hz 50/60
Dirating saiki A ≤630
Arus bocor saiki mA 30-300 Luwes
Kelas proteksi IP54

Gambar struktural switchboard outdoor tipe JP

jp1
jp2

Fitur struktur

• Panggunaan struktur sandwic honeycomb saka panel komposit ganda stainless steel, tahan api, perlindungan lingkungan, isolasi termal, sifat anti-kondensasi

• Kuat permukaan kanthi rata kanthi alus minangka kaca spion, balok pemasangan internal (papan) kanggo proses galvanisasi celup panas, supaya rong puluh taun ora karat;

• Casing ngarep mbukak, operasi lan pangopènan sing ramah pangguna, elastis dhuwur ing sadhuwure lawang sing ditutup nganggo tali penyegelan anti-penuaan, dilengkapi karo saben kunci rong lawang, kunci Ming kanthi upaya nyegah tudung teyeng teyeng;

• Cdiantemi nganggo segel kamar metering; sisih kothak kabel mlebu kanthi nyegah udan-badan manca liwat tabung,

• Bolongan ventilasi doyo ing ngisor lan bolongan entri kabel, ndhuwur kanthi saluran lan layar, anti banyu, teyeng, debu, fungsi awak asing, kelas proteksi: IP54.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: