Papan Distribusi Voltase JXF Low

Katrangan singkat:

  • Papan distribusi iki cocog kanggo telung kawat telung tahap, telung tahap papat kawat, sistem limang kawat telung tahap 50 / 60Hz, 500V utawa luwih murah, ora luwih gedhe tinimbang arus muat 250A.
  • Iki digunakake kanggo ngontrol sistem distribusi, nglindhungi kebocoran, lan macem-macem kontrol lan proteksi kakehan motor, sirkuit cendhak, kurang fase.
  • Kothak iki duwe desain sing cukup, ukuran cilik, penampilan sing apik, kinerja sing bisa dipercaya, sing bisa digunakake ing metalurgi, bensin, kesehatan medis, pandhu arah, bangunan, mall, sekolah, konstruksi kutha.
  • Dipasang ing tembok, dipasang ing tembok, lan kothak ruangan 3 pilihan

Detail Produk

Tag Produk

2

Kondisi layanan papan distribusi voltase rendah JXF

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -5 ° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Ukuran garis besar lan instalasi

jxf1
jxf2

JXF Dimension (Dhukungan kanggo khusus)

Spesifikasi H W D

2520/14

250

200

140

3025/14

300

250

140

3025/18

300

250

180

3030/14

300

300

140

3030/18

300

300

180

6040/23

600

400

230

6050/14

600

500

140

6050/20

600

500

200

6050/23

600

500

230

7050/16

700

500

160

7050/20

700

500

200

7050/23

700

500

230

4030/14

400

300

140

4030/20

400

300

200

5040/14

500

400

140

5040/20

500

400

200

5040/23

500

400

230

6040/14

600

400

140

6040/20

600

400

200

8060/20

800

600

200

8060/23

800

600

230

8060/25

800

600

250

10080/20

1000

800

200

10080/25

1000

800

250

10080/30

1000

800

300


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: