Kyn61-40.5 33kv / 630A Mv Draw-out Type Air Insulated Metal Clad Switchgear

Katrangan singkat:

KGN61-40.5 switchgear AC sing ditutup nganggo waja sing bisa dicopot (ing ngisor iki diarani switchgear) digunakake kanthi AC 50 tahap telung/ 60HZ, sistem tenaga 40.5kv voltase, digunakake kanggo nampa lan nyalurake energi listrik lan ngontrol, nglindhungi lan ngawasi sirkuit kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Teknologi cerdas utamane ditampilake ing aspek-aspek ing ngisor iki:
1. Nganggo sistem operasi kabinet saklar cerdas
(1) Pemutus sirkuit kabinet saklar mlebu, metu, mbukak lan nutup kanggo nyadari remot kontrol utawa operasi listrik lokal.
(2) Saklar grounding saka kabinet saklar dibukak lan ditutup kanggo mujudake remot kontrol utawa operasi listrik lokal.
(3) Kabeh bagean kontak utama ing kabinèt switch nganggo antarmuka visual lan cara pangukuran suhu kanggo mesthekake sambungan aman saka kabeh kontak.

2.Ngadopsi sistem pangolahan informasi cerdas kanggo diagnosa lan ngawasi prekursor kegagalan awak switchgear
(1) Deteksi online lan ngawasi suhu busbar lan kabinèt kanthi wates.
(2) Pemantauan on-line karakteristik operasi kanggo mbukak lan nutup kacepetan pemutus sirkuit.
(3) Pemantauan online babagan kinerja mekanik mekanisme operasi.
(4) Deteksi online lan weker level insulasi.

3. Sistem operasi anti-salah operasi sing cerdas
(1) Prompt lan pratinjau macem-macem operasi.
(2) Priksa operasi lan kunci operasi salah.
(3) Nglarang supaya operasi lan panjaluk kondisi operasi.

4. Fungsi cerdas sirkuit sekunder
Pangukuran cerdas, sinyal, proteksi, kontrol lan gerakan.

5. Pengetan kegagalan kothak
Ngrekam gelombang, mlebu, muter maneh simulasi lan ngrekam kesalahan, nyedhiyakake data analisis.

jjk

Kondisi layanan switchgear sing bisa ditarik nganggo klambi logam KYN28

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan)

-15° C

Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina

kurang saka 95%

Rata-rata asor relatif saben wulan

kurang saka 90%

Intensitas gempa bumi

kurang saka 8 derajat

Dhuwur saka ndhuwur segara

kurang saka 1000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Kahanan layanan khusus

Saben kondisi layanan khusus kudu diusulake sadurunge lan dikonfirmasi dening pabrikan lan pangguna.

Kekuwatan dielektrik saka udhara bakal dikurangi nalika ketinggian luwih saka 1000m ing papan kasebut.

Yen suhu sekitar luwih saka derajat maksimum, kapasitas nggunakake saiki kudu luwih murah tinimbang arus sing dirancang kanggo bus-bar utama lan bar bus cabang. Pamasangan area bisa digunakake kanggo nyuda panas.

 Spesifikasi teknis saklar KYN61A-40.5

Barang Unit Data
Tegangan sing dirating kV 40.5 / 36/35/33
Tingkat insulasi Voltase tahan frekuensi-frekuensi sing diukur (1min) kV 95/118 (phase menyang bumi / liwat kontak mbukak)
Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase kV 185/215 (phase menyang bumi / liwat kontak mbukak)
Frekuensi sing dirating Hz 50/60
Saiki diarani bar bus utama A 630,1250,1600,2000,2500
Dinilai saiki bar bar bus A 630,1250,1600,2000
4s Cepet-tahan tahan saiki (rms.) kA 16,20,25,31.5
Pucuk tahan saiki (puncak.) kA 40,50,63,80
Gelar proteksi Enclosure: IP4X, Antarane kompartemen: IP2X

Gambar struktural saklar KYN61G-40.5

1. Enclosure 2. Pemutus sirkuit vakum 3. Colokan sirkuit sekunder
4. Pemisahan (rana) 5. Bus bus bushing bushing 6. Sub-bus-bar
7. Bus-bar utama 8. kothak kontak tetep 9. Piring ngisolasi
10. Ngalih bumi 11. Mekanisme operasi switch bumi 12. Kabel
13. Transformator saiki (CT)  
KYN61-40结构图

Ukuran garis besar saklar KYN61G-40.5

Dhuwur

2650 (mm)

Jembar

Dinilai bus bar cabang saiki luwih saka 1600A

Dinilai arus sirkuit cendhak (rms.) Nganti 40KA

1400 (mm)

Ambane

Saluran mlebu lan stopkontak

2870 (mm)

Inlet lan outlet overhead

2950 (mm)

Fitur Produk

  •  Awak switchgear duwe struktur paket lan pemutus sirkuit duwe struktur jinis truk.
  •  Iki dilengkapi senyawa jinis anyar lan alat isolasi vakum utawa alat pangreksan gas SF6. Iki ditampilake dening goo
  • tukar ganti lan gantian gampang.
  • Ana mekanisme penopang kacang sekrup pakan ing rak troli, supaya gampang mindhah truk , lan bisa nyegah operasi sing salah supaya bisa ngrusak tanduran sing nyurung.
  •  Kabeh operasi kudu ing kahanan lawang cubicle ditutup.
  • Interlock ing antarane switch utama, troli lan awak cubicle minangka penutupan mekanik wajib lan duwe fungsi "Five protection".
  •  Ana cukup ruangan kanggo kamar kabel, mula multi-kabel bisa disambungake.
  •  Tingkat proteksi lampiran yaiku IP4X; Nalika lawang kamar troli mbukak, level proteksi iIP2X.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: