Switchgear ditarik M voltase Dhewe Ditutup MNS

Katrangan singkat:

  • MNS minangka jinis modularisasi lan multifungsi disegel switchgear distribusi voltase kurang. Iki digunakake ing sistem voltase kurang ing ngisor 4000A sing butuh operasi sing bisa dipercaya, kayata petroleum metalurgi, industri kimia, perusahaan tambang lan sapanunggalane.
  • Struktur awak fleksibel. Bisa nginstal komponen kanthi macem-macem jinis lan spesifikasi ing bilik miturut panjaluk pelanggan utawa macem-macem acara layanan; macem-macem jinis unit pakan bisa diatasi ing siji bilik utawa saurutan cubicle miturut konsumen sing beda.
  • Sistem produk dirancang kanggo nyedhiyakake reliabilitas lan keamanan sing dhuwur. Standar Kinerja: IEC60439 GB7251.1.

Detail Produk

Tag Produk

MNS Sealed Indoor Low Voltage Withdrawable Switchgear

Spesifikasi teknis

Barang

Unit

Data

Tegangan sing dirating

V

400/690

Tegangan isolasi sing dirating

V

690/1000

Frekuensi sing dirating

Hz

50/60

Maksimum bus bar dirating maksimal. saiki

A

5500 (IP00), 4700 (IP30)

Dibandhingake wektu cekak tahan saiki bar bis utama (1s)

kA

100

Puncak wektu cendhak sing ditemtokake tahan saiki ing bar bis utama

kA

250

Saiki dirating bus bar saiki

A

1000 (IP30)

Puncak wektu cendhak sing diukur tahan saiki bar bus distribusi

kA

95

Gelar proteksi

IP30, IP40

Kahanan layanan

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -5 ° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Dhuwur saka ndhuwur segara ing lokasi kurang saka 1000m
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

MNS323

Ukuran garis besar saklar MNS :

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -5 ° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Dhuwur saka ndhuwur segara ing lokasi kurang saka 1000m
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

mns2

1. Dimensi cubicle pusat listrik (PC)

Dhuwurt H (mm)

Jembar B (mm)

Ambane (mm)

Pangandikan

T

T1

T2

2200

400

1000

800

200

Saiki liwat bus-bar utama

2200

400

1000

800

200

630A, 1250A

2200

600

1000

800

200

2000A, 2500A

2200

800

1000

800

200

2500A, 3200A

2200

1000

1000

800

200

3200A, 4000A

2200

1200

1000

800

200

4000A

2. Dimensi cubicle pusat kontrol motor (MCC)

Height H (mm) Jembar (mm) Ambane (mm) Pangandikan
B B1 B2 T T1 T2
2200 1000 600 400 1000/800/600 400 600/400/200 Operasi ngarep
2200 800 600 200 1000/800/600 400 600/400/200
2200 600 600 0 1000/800 400 600/400
2200 1000 600 400 1000 400 200 Operasi ngarep lan mburi
2200 800 600 200 1000 400 200

1. PC cubicle center Pusat distribusi daya)

2. Laci PKS (pusat kontrol motor) kaperang dadi 5 jinis ing ngisor iki:

图片31111

Unit

Height (mm)

Jembar (mm)

ambane (mm)

8E / 4

200

150

400

8E / 2

200

300

400

8E

200

600

400

16E

400

600

400

24E

600

600

400

Unit

8E / 4

8E / 2

8E

16E

24E

Jumlah unit maksimal kanggo nampung

36

18

9

4

3

3. Struktur saklar metu

Struktur operasi nangani

mns4

8E / 4 lan 8E operasi nangani

mns5

8E 16E 24E operasi nangani

Formulir nggabungake normal

MNS Sealed Indoor Low Voltage Withdrawable Switchgear 1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: