Apa bedane gardu sipil lan gardhu kothak?

Pangowahan kothak luwih disenengi ing negara kita, panggunaan luwih akeh, pencawang sipil lan pencawang kothak apa bedane, kita ora cetha, listrik Nuo ing ngisor iki kanggo sampeyan ngatasi jawaban, delengen bebarengan.

(1) Siklus instalasi variabel jinis kothak cendhak, sing bisa nyepetake wektu kamar distribusi tenaga sipil lawas kanthi siji wektu;

(2) area cilik, kayata kamar distribusi trafo lawas sing jembaré luwih saka l00m2, lan pangowahan jinis kothak mung udakara 30m2;

Nanging, pangowahan jinis kothak ora bisa ngganti kamar distribusi kanthi lengkap.

Sanajan trafo jinis kothak duwe kaluwihan ing ndhuwur, isih akeh kekurangane.

Apa bedane gardu sipil lan gardhu kothak?

Transformer kothak Photovoltaic minangka peralatan distribusi tenaga kompak ing njero ruangan lan ruangan sing nyawiji switchgear voltase dhuwur, trafo distribusi lan distribusi alat voltase murah miturut skema kabel tartamtu.

Nduwe macem-macem kaluwihan kayata set lengkap sing kuwat, volume sithik, kurang pendhudhukan, pusat beban, ningkatake kualitas pasokan listrik, nyuda kerugian, siklus transmisi daya cekak, lokasi fleksibel, adaptasi sing kuat kanggo lingkungan, instalasi lan panggunaan sing gampang, operasi sing aman lan andal, kurang investasi, efek cepet lan sapiturute.

Kothak kasebut bisa dipasang ing trotoar, area ijo, prapatan dalan, papan dununge, pabrik produksi, bangunan gedhong lsp.
Kanthi kapasitas sing padha, transformasi kothak kalebu area 1/5 ~ 1/10 wilayah sing dikuwasani stasiun teknik sipil, lan nyuda akeh desain lan konstruksi teknik. Kajaba iku, transformasi kothak bisa mbebasake pangguna saka nglamar proyek infrastruktur, nyuda prosedur persetujuan, lan entuk investasi kurang lan asil cepet.


Wektu kiriman: Apr-19-2021