Apa kabin prefabrikasi fotovoltaik, mupangat lan ciri?

Kanthi popularitas stasiun listrik fotovoltaik, ana sawetara pitakon penting babagan modul prefabrikasi fotovoltaik kanggo stasiun listrik fotovoltaik. Apa modul prefabrikasi fotovoltaik? Apa mupangate?

Apa modul prefabrikasi fotovoltaik?

Kanthi dhasar konsep inti "distribusi standar", Grid Negara ngluncurake pencawang cerdas ruangan. Adopsi struktur kabiné wis dadi langkah penting kanggo pambangun operator peralatan sekunder saka pencawang cerdas.

Kanthi kacepetan konstruksi grid cerdas sing cepet, kacepetan konstruksi substasi relatif ketinggalan. Kanggo nyepetake siklus konstruksi substation cerdas, State Grid Corporation of China nerusake mode konstruksi substasi distribusi standar.

Liwat program "desain standar, pamrosesan pabrik lan konstruksi perakitan", substasi cerdas (kabin prefabrikasi fotovoltaik) bisa dipromosikan lan ditrapake kanthi cepet.

Iki minangka pawujudan penting saka teknologi anyar, bahan anyar lan peralatan anyar aplikasi pencawang cerdas. Amarga integrasi tingkat dhuwur, desain pesawat umum transformator kothak dioptimalake kanthi gedhe.

Iki kasusun saka kabin prefabrikasi fotovoltaik, kabinet panel peralatan sekunder (utawa rak), fasilitas tambahan kabin lan liya-liyane. Iki ngrampungake produksi, perakitan, kabel, debugging lan karya liyane ing pabrik, lan diangkut menyang situs proyek kanthi sakabehe, adhedhasar basis instalasi.

Kabin prefabrikasi fotovoltaik lan peralatan sekunder ing njero nyadari peralatan sekunder lengkap sing diintegrasi dening pabrikan kanggo mujudake proses pabrik, nyuda kabel sekunder ing situs kasebut, nyuda desain, konstruksi, komisioning, beban kerja, nyederhanakake kerja perawatan nyepetake siklus konstruksi, lan kanthi efektif ndhukung konstruksi cepet jaringan listrik.

Kaluwihan Kabin Prefabrikasi PV?

Yen dibandhingake karo substitusi konvensional, kabin prefabrikasi nggabungake peralatan sekunder kanthi efektif bisa nyuda area bangunan. Kabin prefabrikasi gabungan peralatan sekunder nggunakake metode pamrosesan pabrik lan angkat ing situs.

Ngilangi struktur, masonry, dekorasi, instalasi listrik lan link liyane ing proses konstruksi, kanthi efektif nyuda polusi lingkungan, kanthi efektif njamin keamanan lan keandalan peralatan.

Sanalika, proses nyuda ditambah, lan mode konstruksi serial tradisional diganti dadi mode konstruksi paralel, kanthi efektif bisa nambah efisiensi desain lan konstruksi, kanthi efektif nyepetake periode konstruksi, lan uga nyuda situs ing lokasi proyek Komisi peralatan sekunder.

Amarga kabin prefabrikasi dipasang kanthi bahan terintegrasi sing ramah lingkungan lan dilebokake ing interval distribusi, dawane lampu / kabel sekunder bisa dikurangi kanthi efektif, saengga bisa nyuda biaya proyek kasebut.

Apa ciri kabin prefabrikasi fotovoltaik?

Kanthi ciri teknis standarisasi, modularization lan prefabrikasi, pabrikan bisa ngatur ukuran tartamtu miturut kabutuhan nyata kabinet peralatan, supaya bisa adaptasi karo operasi peralatan sing normal.

Standarisasi: ukuran kabin prefabrikasi bakal nuduhake ukuran wadhah standar lan apik kanggo memenuhi syarat peralatan kasebut. Kanggo nggampangake operasi normal peralatan kanthi luwih efektif, bakal entuk standarisasi sing cocog.

Modularization: miturut macem-macem fungsi peralatan internal, kabin prefabrikasi bisa dipérang dadi modul kayata kabin peralatan umum, kabin peralatan spacer, kabin catu daya AC / DC lan kabin baterai, lsp. Ing modul sing beda, bisa dipérang dadi sawetara sub-modul miturut level voltase sing beda.

Prefabrikasi: struktur kabin prefabrikasi, instalasi peralatan internal, sambungan antarane peralatan internal, kabel lan kabel optik ing antarane peralatan internal diproses dening prefabrikasi pabrik, lan instalasi, kabel lan komisioning kabeh peralatan yaiku rampung ing pabrik.

Kabin prefabrikasi lan peralatan internal diangkut menyang situs gardu kanthi sakabehe, lan efisiensi konstruksi ing situs ditingkatake kanggo nggayuh tujuan nyuda siklus konstruksi gardhu cerdas!


Wektu kiriman: Apr-19-2021