Apa tahan angin lan tekanan saka kabin precast?

Wis mesthi dadi salah sawijining fokus masarakat, tank prefabrikasi umume kalebu modul dhasar, modul kothak bunder, modul atap lan aksesoris instalasi lan sapanunggalane, utamane kanthi pengikat bolt ing antarane macem-macem modul, dadi sampeyan kudu analisa resistensi angin kabin prefabrikasi lan kapasitas bantalan, nomer optimal ing antarane modul kudu bolt, kanthi sambung sambung, nggawe saben modul ing antarane luwih stabil.

1, analisis pasukan

Kabin prefabrikasi nduweni kekuwatan maksimal nalika dipasang lan nalika gaya angin udakara 12, mula prelu dianalisis kanggo rong kahanan kasebut.

Ing kahanan normal, kabin prefabrikasi diangkut karo truk, miturut analisis stres struktur nalika ngunggahake, tekanan tangki precast paling gedhe nalika mobil muter, miturut peraturan, kacepetan maksimum nalika mobil siji ora bisa ngluwihi 30 km / jam , dadi bisa digambar kanthi pitungan, supaya tank precast ora bakal ngasilake deformasi ing pojok, sampeyan kudu nggunakake kothak sisih udakara 48,

12 bolt ngubengi pigura pungkasan kanggo entuk efek singset.

Saliyane kekuwatan sajrone transportasi, kabin prefabrikasi kudu meksa tekanan angin 12, kecepatan angin maksimal bisa tekan 34km / jam, lan angin utamane konsentrasi ing sisih siji, nanging arah angin ora mesthi padha, mula saben sisih kudu diikat miturut standar sing paling dhuwur.

Sawise ngitung, jumlah bolts minimal ing saben sisih kudu 48, lan panggunaan baut M12 bisa luwih efektif kanggo mbenakake.

2. Simulasi resistensi angin

Modul prefabrikasi uga kudu disimulasikan lan diwilang karo angin nalika dileksanakake kanggo njupuk data sing akurat.

Resistensi angin lan kapasitas meksa kabin prefabrikasi utamane ditliti ing arah gaya angin kabin prefabrikasi. Kanthi simulasi gaya tenaga angin kabin prefabrikasi, deformasi kabin prefabrikasi dipikolehi, supaya stres maksimal kabin prefabrikasi kurang saka wates panen saka kabeh struktur baja.

Kanthi petungan, stres maksimum kabin bisa nganti 198.87MPa nalika angin tekan level 12. Stres klempakan, mula deformasi mung sithik yen stres kabin ing ngisor 80MPa.

3. Analisis kesimpulan

Liwat macem-macem modul instalasi sambungan tank prefabrikasi, nggunakake bolt kanggo dipasang ing antarane modul, kemampuan kompresi, kanthi efektif bisa nambah bolt instal kanthi rata, minangka kunci kanggo nambah kapasitas bantalan, kontrol proses konstruksi tank prefabrikasi penting banget, liwat pitungan saka ndhuwur, bisa disimpulake manawa ukuran bolt lan jarak sing kudu digunakake,

Instalasi presisi bisa rampung.

Liwat analisis ndhuwur resistensi angin lan kapasitas bantalan beban saka kabin prefabrikasi, kabin prefabrikasi kasebut ora bakal nyebabake deformasi akeh banget kanggo proses angkat lan transportasi, uga ing kasus gaya angin sing gedhe banget, lan kerugian sing cocog bakal suda.


Wektu kiriman: Apr-19-2021