Warta Perusahaan

  • What is the difference between civil substation and box substation

    Apa bedane gardu sipil lan gardhu kothak?

    Pangowahan kothak luwih disenengi ing negara kita, panggunaan luwih akeh, pencawang sipil lan pencawang kothak apa bedane, kita ora cetha, listrik Nuo ing ngisor iki kanggo sampeyan ngatasi jawaban, delengen bebarengan. (1) Siklus instalasi variabel jinis kothak cekak, ...
    Waca liyane
  • What is a secondary precast chamber

    Apa sing diarani ruang precast sekunder

    Kaping pisanan, kita kudu ngerti manawa kabin prabot utama peralatan utama yaiku peralatan sing ngrampungake fungsi generasi, transmisi lan distribusi, sing uga kalebu kabin generator prefabrikasi, pemutus sirkuit, trafo arus lan voltase. .
    Waca liyane
  • What are the electrical appliances in the photovoltaic grid-connected cabinet?

    Apa alat listrik ing kabinet sing gegandhengan karo kothak fotovoltaik?

    Ing taun-taun pungkasan, fotovoltaik wis berkembang kanthi cepet. Minangka industri energi anyar sing utama, umure wis suwe saya urip. Antarane, fotovoltaik lemah biasane dipasang ing wilayah pegunungan, ara-ara samun, wilayah tetanggan lan wilayah liyane kanggo nggunakake lahan sing wis sepi. Sing disebar ...
    Waca liyane
  • The structure of the prefabricated cabinet

    Struktur kabinet prefabrikasi

    Kabin prefabrikasi sekunder ing pasokan listrik kutha kanthi premis pertumbuhan terus stabil, nyedhiyakake pasokan listrik ing kabeh kutha, ing pirang-pirang kutha tingkat loro, tekanan konstruksi jaringan listrik saya akeh, kinerja utamane yaiku: pambangunan h ...
    Waca liyane
  • The structural characteristics and principle of the inflatable cabinet

    Karakteristik struktural lan prinsip kabinet karet

    Kabinet karet digunakake luwih akeh ing taun-taun pungkasan, pangembangane saya suwe saya cepet, akeh putih listrik isih durung ngerti karakteristik struktural lan prinsip kabinet karet, listrik ing ngisor iki bakal dicritakake. Karakteristik struktural 1. Kabin ...
    Waca liyane
  • The internal structure of the ring cage     

    Struktur internal kandhang cincin     

    Struktur internal kandhang cincin (1) kandhang cincin kasusun saka papat bagean: ruang ganti, ruang sekering, ruang mekanisme operasi lan kamar kabel (sasis). (2) Ruangan saklar kasusun saka saben sirkuit fungsional (kalebu grounding switch lan load switch) sing disegel ing ...
    Waca liyane
  • The function, function and principle of anti-islanding-device of photovoltaic power station

    Fungsi, fungsi lan prinsip piranti anti-pulau ing stasiun tenaga fotovoltaik

    Kanthi pangembangan The Times lan paningkatan panjaluk listrik, generasi tenaga fotovoltaik dadi saya populer. Fenomena isolasi sing disebabake dening voltase utawa frekuensi sing ora normal ing stasiun listrik fotovoltaik bakal ngrusak keamanan masarakat lan personel perawatan ...
    Waca liyane
  • The difference between the SRM16 inflatable cabinet and the KYN28 middle  cabinet

    Bedane antarane kabinet karet SRM16 lan kabinet tengah KYN28

    Terisolasi kanthi lengkap lan ditutup kanthi kebak lan kebak, diarani kabinet karet; Kabinet tengah, kabinet tegangan tinggi tengah, yaiku pemutus sirkuit bisa ditarik, saka poin ing ngisor iki kanggo nganalisa bedane antarane kabinet karet lan kabinet tengah, muga-muga ...
    Waca liyane
  • The difference between the ring cage and the ring net cabinet

    Bedane kandhang cincin lan kabinet cincin

    Kanthi pangembangan kekuwatan sing saya akeh, luwih akeh panggonan nggunakake kandhang cincin lan kabinet jaringan cincin, akeh sing dadi putih cilik listrik, ora ngerti kandhang cincin lan kabinet cincin ing pungkasan apa bedane, saiki sampeyan babagan bedane. Ring net ...
    Waca liyane
  • The difference between ring net cabinet and aerated cabinet?

    Bedane kabinet dering lan kabinet aerasi?

    Lemari bolong cincin diklasifikasikake miturut aplikasi. Nuduhake kasunyatan manawa switchgear kudu ana ing jaringan dering. Umume switchgear kasebut yaiku switchgear mbukak lan lemari listrik kombinasi kanthi arus sing ora luwih saka 630A. Iki kalebu peralatan distribusi sekunder ...
    Waca liyane
  • The difference between cable branch box and ring net box

    Bedane antarane kothak cabang kabel lan kothak net ring

    Saiki pangembangan industri listrik, panggunaan akeh papan, akeh wong sing ora bisa ngerti kothak cabang kabel lan kurungan cincin, ing ngisor iki Ming Qi bakal ngomong babagan bedane kothak cabang kabel lan kandhang cincin. Fungsi utama kothak cabang kabel yaiku ...
    Waca liyane
  • The difference between American type and European type

    Bedane jinis Amerika lan jinis Eropa

    Transformasi kothak Photovoltaic dipérang dadi Amerika Serikat lan Eropa, dadi apa bedane kekarone? Listrik Nuo ing ngisor iki kanggo sampeyan ngurutake sawetara informasi kanggo nerangake bedane kothak fotovoltais Amerika lan kothak Eropa. Umume, volume ...
    Waca liyane