Warta Industri

  • What is the wind and pressure resistance of the precast cabin?

    Apa tahan angin lan tekanan saka kabin precast?

    Wis mesthi dadi salah sawijining fokus masarakat, tank prefabrikasi umume kalebu modul dhasar, modul kothak bunder, modul atap lan aksesoris instalasi lan sapanunggalane, utamane kanthi pengikat bolt ing antarane macem-macem modul, dadi sampeyan kudu nganalisa kabin prefabrikasi ...
    Waca liyane
  • What is the photovoltaic prefabricated cabin, benefits and characteristics?

    Apa kabin prefabrikasi fotovoltaik, mupangat lan ciri?

    Kanthi popularitas stasiun listrik fotovoltaik, ana sawetara pitakon penting babagan modul prefabrikasi fotovoltaik kanggo stasiun listrik fotovoltaik. Apa modul prefabrikasi fotovoltaik? Apa mupangate? Apa modul prefabrikasi fotovoltaik? Ing basis ...
    Waca liyane
  • What is the difference between civil substation and box substation

    Apa bedane gardu sipil lan gardhu kothak?

    Pangowahan kothak luwih disenengi ing negara kita, panggunaan luwih akeh, pencawang sipil lan pencawang kothak apa bedane, kita ora cetha, listrik Nuo ing ngisor iki kanggo sampeyan ngatasi jawaban, delengen bebarengan. (1) Siklus instalasi variabel jinis kothak cekak, ...
    Waca liyane
  • What is a secondary precast chamber

    Apa sing diarani ruang precast sekunder

    Kaping pisanan, kita kudu ngerti manawa kabin prabot utama peralatan utama yaiku peralatan sing ngrampungake fungsi generasi, transmisi lan distribusi, sing uga kalebu kabin generator prefabrikasi, pemutus sirkuit, trafo arus lan voltase. .
    Waca liyane
  • What are the intelligent measurement and control devices of 35kV photovoltaic box transformer?

    Apa alat pangukuran lan kontrol sing cerdas saka trafo kothak fotovoltaik 35kV?

    Apa alat pangukuran lan kontrol sing cerdas saka trafo box saka stasiun tenaga fotovoltaik 35kV? Umume, ana piranti pangukuran lan kontrol ing tenaga, gas, lingkungan, keamanan lan aspek liyane. Piranti kasebut bisa nglumpukake, ngirim lan ngowahi data tran ...
    Waca liyane
  • What are the electrical appliances in the photovoltaic grid-connected cabinet?

    Apa alat listrik ing kabinet sing gegandhengan karo kothak fotovoltaik?

    Ing taun-taun pungkasan, fotovoltaik wis berkembang kanthi cepet. Minangka industri energi anyar sing utama, umure wis suwe saya urip. Antarane, fotovoltaik lemah biasane dipasang ing wilayah pegunungan, ara-ara samun, wilayah tetanggan lan wilayah liyane kanggo nggunakake lahan sing wis sepi. Sing disebar ...
    Waca liyane
  • The structure of the prefabricated cabinet

    Struktur kabinet prefabrikasi

    Kabin prefabrikasi sekunder ing pasokan listrik kutha kanthi premis pertumbuhan terus stabil, nyedhiyakake pasokan listrik ing kabeh kutha, ing pirang-pirang kutha tingkat loro, tekanan konstruksi jaringan listrik saya akeh, kinerja utamane yaiku: pambangunan h ...
    Waca liyane
  • The structural characteristics and principle of the inflatable cabinet

    Karakteristik struktural lan prinsip kabinet karet

    Kabinet karet digunakake luwih akeh ing taun-taun pungkasan, pangembangane saya suwe saya cepet, akeh putih listrik isih durung ngerti karakteristik struktural lan prinsip kabinet karet, listrik ing ngisor iki bakal dicritakake. Karakteristik struktural 1. Kabin ...
    Waca liyane
  • The principle and structure of European type box transformer are introduced in detail

    Prinsip lan struktur trafo kothak jinis Eropa dituduhake kanthi rinci

    Luwih akeh panggonan nggunakake pangowahan kothak fotovoltaik, pangowahan kothak lan dipérang dadi pangowahan kothak Eropa lan pangowahan kothak Amerika, listrik Nuo ing ngisor iki kanggo ngenalake prinsip lan struktur pangowahan kothak Eropa kanthi rinci, muga-muga bisa mbantu sampeyan. Gantungan jinis kothak Eropa lan tradi ...
    Waca liyane
  • The internal structure of the ring cage     

    Struktur internal kandhang cincin     

    Struktur internal kandhang cincin (1) kandhang cincin kasusun saka papat bagean: ruang ganti, ruang sekering, ruang mekanisme operasi lan kamar kabel (sasis). (2) Ruangan saklar kasusun saka saben sirkuit fungsional (kalebu grounding switch lan load switch) sing disegel ing ...
    Waca liyane
  • The function, function and principle of anti-islanding-device of photovoltaic power station

    Fungsi, fungsi lan prinsip piranti anti-pulau ing stasiun tenaga fotovoltaik

    Kanthi pangembangan The Times lan paningkatan panjaluk listrik, generasi tenaga fotovoltaik dadi saya populer. Fenomena isolasi sing disebabake dening voltase utawa frekuensi sing ora normal ing stasiun listrik fotovoltaik bakal ngrusak keamanan masarakat lan personel perawatan ...
    Waca liyane
  • The difference between the SRM16 inflatable cabinet and the KYN28 middle  cabinet

    Bedane antarane kabinet karet SRM16 lan kabinet tengah KYN28

    Terisolasi kanthi lengkap lan ditutup kanthi kebak lan kebak, diarani kabinet karet; Kabinet tengah, kabinet tegangan tinggi tengah, yaiku pemutus sirkuit bisa ditarik, saka poin ing ngisor iki kanggo nganalisa bedane antarane kabinet karet lan kabinet tengah, muga-muga ...
    Waca liyane