Transformer ruangan distribusi minyak S11-M sing nyilem minyak

Katrangan singkat:

  • Produk iki selaras karo standar standar GB1094.1-2013 (IEC 60076) trafo listrik lan GB / T6451-2015 telung fase parameter trafo tenaga minyak rendhem.
  • Inti wesi digawe saka piring baja silikon sing digulung adhem kanthi kualitas dhuwur. Klompok gulungan voltase dhuwur digawe saka garis tembaga tanpa oksigen berkualitas tinggi lan nggunakake struktur jinis drum multi-lapisan. Minangka produk teknologi tinggi sing dipromosekake negara,
  • produk duwe akeh kaluwihan kayata efisiensi dhuwur, kurang kerugian. Keuntungan sosial kasebut luar biasa amarga bakal ngirit akeh konsumsi listrik lan biaya operasional.

Detail Produk

Tag Produk

Yen dibandhingake karo SZ11 asli, rata-rata kerugian SZ13no-load dikurangi 20% utawa luwih, arus tanpa beban dikurangi 25% utawa luwih, biaya operasional mudhun rata-rata luwih saka 15%

Relatif karo tipe S11 konvensional / seri S13 telung fase dobel lan eksitasi tenaga trafo sawise regulator voltase manual, trafo seri tipe SZ11 SZ13 bisa nyadari beban, liwat kontroler ing trafo daya jarak jauh kanggo nyetel voltase, sing bisa ngerteni regulator voltase daya gratis, nyuda frekuensi pendakian lan risiko, trep banget kanggo personel operasi listrik ing situs.

ttb

Dirating

1. Kapasitas: 10kVA nganti 31500kVA

2. Voltase Dhuwur: 3.3kV nganti 35kV

3. Cara Koneksi: Opsional

4. Tegangan Rendah: 0.4kV 3.15kV 6.3kV 6.6kV10.5kV

5. Frekuensi dirating: 50Hz

6. kisaran tutul HV: ± 2,5%, ± 5%

7. Bahan: Gulungan tembaga lengkap

Kondisi layanan trafo outdoor distribusi minyak sing dicelupake

Jinis piranti:

jinis ruangan

Suhu sekitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimal

-25 ° C (-45 ° C nalika pesen detail0

Kelembapan sekitar:

Dhuwur saka ndhuwur segara ing lokasi

kurang saka 1000m

Intensitas gempa bumi

kurang saka 8 derajat

Dhuwur saka ndhuwur segara

kurang saka 1000m

Ambicnt sing dipasang:

Ora ana lingkungan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Parameter teknis S11-M

1. S11-M Tipe 6 ~ 11 kV
Parameter kinerja

Kapasitas sing dirating (KVA) Gabungan Tegangan banjur tutul sambungan nduwurke tumpukan trafo Kerugian tanpa momotan (W) Mundhut (W) Saiki ora mbukak (%) Impedansi sirkuit cendhak (%)
Tegangan dhuwur
(KV)
Rentang tunyuk voltase dhuwur
(%)
Voltase sithik
(KV)
30
50
63
80
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
160020002500
6
6.3
6.6
10
10.5
11
± 5%
± 2x2,5%
0,4 Dyn11
Yzn11
Yyn0
80
100
110
130
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
117015501830
630/600
910/870
1090/1040
1310/1250
1580/1500
1890/1800
2310/2200
2730/2600
3200/3050
3830/3650
4520/4300
5410/5150
6200
7500
10300
12000
145001830021200
1.8
1.6
1.6
1.5
1.4
1.4
1.3
1.2
1.2
1.1
1.1
1.0
0,9
0,8
0,8
0,7
0.60.40.4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4.5
4.5
4.5
4.5
4.55.05.0
Dyn11
Yyn0
6308001000

1250

1600

2000

2500

3150

66.310

10.5

 

± 5%
± 2x2,5%
33.156.3

 

Yd11Dyn11  82010001180

1400

1680

2010

2370

2800

692084609910

11700

14100

16900

19600

23000

0.600.600.60

0,50

0,40

0,40

0,40

0,40

5.5
400050006300 1010.5 3.156.3 345041004890 273003130035000 0.400.400.40

2. S11-M Tipe 20 kV
Parameter kinerja

Kapasitas sing dirating (KVA) Gabungan Tegangan banjur tutul sambungan nduwurke tumpukan trafo Kerugian tanpa momotan (W) Mundhut (W) Saiki ora mbukak (%) Impedansi sirkuit cendhak (%)
Tegangan dhuwur
(KV)
Rentang tunyuk voltase dhuwur
(%)
Voltase sithik
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
160020002500
20
22
24
± 5%
± 2x2,5%
0,4 Dyn11
Yyn0Yzn11 
100
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
117015501830
1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
175501914022220
2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0.800.600.50
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
6.0
6.0
6.0
6.0
6.06.06.0

3. S11-Jinis M 38.5kV

Parameter kinerja

Kapasitas sing dirating (KVA) Gabungan Tegangan banjur tutul sambungan nduwurke tumpukan trafo Kerugian tanpa momotan (W) Mundhut (W) Saiki ora mbukak (%) Impedansi sirkuit cendhak (%)
Tegangan dhuwur
(KV)
Rentang tunyuk voltase dhuwur
(%)
Voltase sithik
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
160020002500
3538.5 ± 5%
± 2x2,5%
0,4 Dyn11
Yyn0
170
230
270
290
340
410
490
580
690
830
980
1150
1410
170015901890
1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
175501970023200
2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0.800.750.75
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.56.56.5
6308001000

1250

1600

2000

2500

35 ± 5%
± 2x2,5%
3.156.310.5

 

Yd11 8309801150

1400

1690

2170

2560

7860940011500

13900

16600

18300

19600

0.650.650.65

0,55

0,45

0,45

0,45

6.5
315040005000

6300

3538.5  ± 5%
± 2x2,5%
3.156.310.5 304036104320

5240

230002730031300

35000

0.450.450.45

0,45

7.07.07.0

8.0

80001000012500

16000

20000

25000

31500

3538.5  ± 5%
± 2x2,5%
3.153.36.3

6.6

10.5

YNd11 7200870010000

12100

14400

17000

20200

384004530053800

65800

79500

94000

112000

0.350.350.3

0,3

0,3

0,25

0,25

8.08.08.0

8.0

8.0

10.0

10.0

Gambar struktural Tipe S11-M

fg

Fungsi lan Fitur Utama

1. Gulungan voltase sedheng yaiku struktur silinder utawa spiral, kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur lan resistensi sirkuit cendhak sing apik.

2. Tangki minyak bergelombang digunakake kanggo ngganti konservator minyak. Tutup tangki minyak lan tangki minyak kabeh gandheng ing pinggir utawa diikat nganggo bolt, saengga ndawakake umur layanan minyak trafo.

3. Sawise ngilangi minyak, ngilangi sulaman lan perawatan fosfat, produk disemprotake kaping telu karo primer lan siji kali cat rampung ing njero njaba. Produk kasebut minangka bukti kabut uyah, bukti panas lembab lan bukti jamur, sing bisa memenuhi persyaratan khusus metalurgi, sistem petrokimia lan wilayah sing basah lan reget. Iku apik lan dipercaya.

4. Tangki minyak trafo ditutup kanthi lengkap, lan dilengkapi katup pengurangan tekanan, termometer sinyal, relay gas, lsp. Miturut syarat standar kanggo njamin operasi trafo sing aman.

5. Serangkaian produk iki katon apik, ukurane cilik, lan bisa nyuda area instalasi. Iki minangka produk distribusi sing bebas pangopènan.

6. Kita nggunakake kumparan spiral kanthi jalur minyak longitudinal kanggo nggawe efek pendinginan interior sing luwih apik;

e

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: