S13-M (upgrade SM11) Transformer ruangan distribusi minyak

Katrangan singkat:

  • Produk iki selaras karo standar standar GB1094.1-2013 (IEC 60076) trafo listrik lan GB / T6451-2015 telung fase parameter trafo tenaga minyak rendhem.
  • Kanthi ciri efisiensi dhuwur lan konsumsi sithik, bisa ngirit akeh konsumsi daya lan biaya operasional, lan duwe mupangat sosial sing luar biasa. .
  • Transformator distribusi minyak-felu telung fase nggunakake struktur insulasi anyar kanggo nambah resistensi sirkuit cendhak; inti wesi digawe saka lembaran baja silikon sing digulung kanthi adhem; gulungan voltase dhuwur digawe saka kawat tembaga tanpa oksigen berkualitas tinggi minangka bahan, lan nggunakake struktur silinder multi-lapisan;
  • Dibandhingake karo S11 asli, rata-rata kerugian tanpa beban dikurangi 20% utawa luwih, arus tanpa beban dikurangi 25% utawa luwih, biaya operasional mudhun rata-rata luwih saka 15%

Detail Produk

Tag Produk

y

Dirating

1. Kapasitas: 10kVA nganti 31500kVA

2. Voltase Dhuwur: 3.3kV nganti 35kV

3. Cara Koneksi: Opsional

4. Tegangan Rendah: 0.4kV 3.15kV 6.3kV 6.6kV10.5kV

5. Frekuensi dirating: 50Hz

6. kisaran tutul HV: ± 2,5%, ± 5%

7. Bahan: Gulungan tembaga lengkap

Kondisi layanan trafo outdoor distribusi minyak sing dicelupake

Jinis piranti:

jinis ruangan

Suhu sekitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimal

-25 ° C (-45 ° C nalika pesen detail0

Kelembapan sekitar:

Dhuwur saka ndhuwur segara ing lokasi

kurang saka 1000m

Intensitas gempa bumi

kurang saka 8 derajat

Dhuwur saka ndhuwur segara

kurang saka 1000m

Ambicnt sing dipasang:

Ora ana lingkungan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Parameter teknis SZ11 SZ13

1. S13-M Tipe 6 ~ 10 kV
Parameter kinerja

Kapasitas sing dirating (KVA) Gabungan Tegangan banjur tutul sambungan nduwurke tumpukan trafo Kerugian tanpa momotan (W) Mundhut (W) Saiki ora mbukak (%) Impedansi sirkuit cendhak (%)
Tegangan dhuwur
(KV)
Rentang tunyuk voltase dhuwur
(%)
Voltase sithik
(KV)
30
50
63
80
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
16002000

2500

6
6.3
6.6
10
10.5
11
± 5%
± 2x2,5%
0,4 Dyn11
Yzn11
Yyn0
80
100
110
130
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
11701550

1830

630/600
910/870
1090/1040
1310/1250
1580/1500
1890/1800
2310/2200
2730/2600
3200/3050
3830/3650
4520/4300
5410/5150
6200
7500
10300
12000
1450018300

21200

1.8
1.6
1.6
1.5
1.4
1.4
1.3
1.2
1.2
1.1
1.1
1.0
0,9
0,8
0,8
0,7
0.60.4

0,4

4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4.5
4.5
4.5
4.5
4.55.0

5.0

Dyn11
Yyn0

2. S13-M Tipe 20 kV
Parameter kinerja

Kapasitas sing dirating (KVA) Gabungan Tegangan banjur tutul sambungan nduwurke tumpukan trafo Kerugian tanpa momotan (W) Mundhut (W) Saiki ora mbukak (%) Impedansi sirkuit cendhak (%)
Tegangan dhuwur
(KV)
Rentang tunyuk voltase dhuwur
(%)
Voltase sithik
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
16002000

2500

20
22
24
± 5%
± 2x2,5%
0,4 Dyn11
Yyn0

Yzn11

 

100
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
11701550

1830

1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
1755019140

22220

2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0,800,60

0,50

5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
6.0
6.0
6.0
6.0
6.06.0

6.0

3. Jinis S13-M 35 kV

Parameter kinerja

Kapasitas sing dirating (KVA) Gabungan Tegangan banjur tutul sambungan nduwurke tumpukan trafo Kerugian tanpa momotan (W) Mundhut (W) Saiki ora mbukak (%) Impedansi sirkuit cendhak (%)
Tegangan dhuwur
(KV)
Rentang tunyuk voltase dhuwur
(%)
Voltase sithik
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
16002000

2500

35

38.5

± 5%
± 2x2,5%
0,4 Dyn11
Yyn0
170
230
270
290
340
410
490
580
690
830
980
1150
1410
17001590

1890

1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
1755019700

23200

2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0,800,75

0,75

6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.56.5

6.5

Gambar struktural Tipe S13-M

Struktur Transformator 10kv nganti 22kv

ccc

Struktur Transformator 30kv nganti 35kv

aaa

Pabrik:

Inti: nganyarke kanthi efektif kinerja tanpa beban trafo kanthi metode ing ngisor iki:

1) Inti digawe saka lembaran silikon gulung kadhemen berorientasi gandum sing permeable sing dhuwur lan bahane dipotong kanthi potongan potongan sing dikontrol ing 0,02mm.

2) Pabrik sheet silikon nggunakake teknologi "yoke no-upper lapped ',  nambah kinerja tanpa beban kanthi efektif lan nyuda swara.

3). Kukul besi diikat karo serat serat kaca sing ora diresapi resin epoksi, lan bagean ngisor tangki minyak dikencengi nganggo bolt tekanan kontra.  It bisa tahan geter sajrone transportasi tanpa ana shift.

Nduwurke tumpukan:

1) Koil voltase dhuwur (HV) nggunakake struktur terus-terusan kanggo nambah karakteristik voltase ing voltase pengaruh lan nggawe voltase disebar rata.

2) Ing trafo nduwurke tumpukan ana struktur pandhuan minyak zigzag supaya bisa adhem, nyuda kenaikan suhu lan nambah umur layanan

3) Gulung-gulung kasebut nggunakake margin radial "0" sing dirancang, garing lan dicocogake kanthi kenceng kanggo mesthekake kekompakan lan konsentrasi sing apik banget kanggo kabeh nduwurke tumpukan.

 

Tangki minyak lan aksesoris

1) Tembok tank nggunakake lembaran baja sing amba, sing bakal dilipat dadi struktur bergelombang tanpa splicing, kanthi cara iki las bakal mudhun lan kekuatan mekanik ditambah, sauntara tembok bergelombang duwe efek sing beda, lan nyuda swara.

2) Kabeh permukaan segel nggunakake bahan panyegelan kualitas lan mesin presisi.

3) Ing sisih pinggir tank ana alur panyegelan dobel, kanggo nglindhungi panyegelan njero sing rusak, saengga bisa nambah umur layanan lan ningkatake keandalan segel.

t

Fitur

Transformer S13-M ngirit energi sing signifikan, sirkuit magnetik seragam, kurang beban tanpa beban, gangguan swara, kenaikan suhu sithik, efisiensi tinggi, efek hemat energi sing signifikan saka trafo distribusi. Nggunakake bahan inti anyar, lan distribusi seragam magnetik sing seragam, nyuda arus eksitasi beban lan kerugian tanpa beban. Minangka inti saka konstruksi telung-miring oblique, supaya operasi sing andal, ukuran cilik, bobot entheng, lan kasedhiya kanggo area perumahan, dalan komersial, perusahaan industri lan pertambangan lan Tenaga padhang lan tujuan cahya.
Umur layanan sing dawa, inti trafo kanthi bahan inti anyar, lan nyuda kerugian sing bisa nambah umur trafo kanthi signifikan.

Jejak cilik, inti digawe saka lembaran baja silikon berorientasi gandum adhem sing berkualitas; nduwurke tumpukan voltase sing kurang, digawe saka kawat tembaga tanpa oksigen berkualitas tinggi lan struktur proses taktik multilayer; Kabeh pengikat digunakake perawatan santai khusus, kekuatan mekanik sing dhuwur, lan ukuran trafo cilik, bobot entheng, lan tangki sing ditutup kanthi cetha, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: