SF6 diisi gas switchgear stasiun switching cerdas (kabinet jaringan ring njaba)

Katrangan singkat:

  • Stasiun switching cerdas (kabinet jaringan ring njaba) nggunakake switchgear 12kV / 24kV, breaker sirkuit, switch isolating beban, trafo saiki, PT listrik 12kV / 24kV, kanggo mblokir DTU FTU, PTU, terminal kontrol komunikasi (CCU), metering 12kV / 24kV lan maca meter otomatis.
  • Instrumen pasokan lan indikator daya UPS dipasang ing kothak stainless steel sing tahan lembab kanthi cangkang sing obah, saengga nyadari integrasi sistem utama lan sekunder jaringan distribusi kutha, modularization of assembling, nyepetake periode konstruksi lan nemen ningkatake keandalan operasi jaringan tenaga kutha
  • Switchgear minangka mode unit modular, sing bisa digabung miturut macem-macem panggunaan. Bisa dipérang dadi kombinasi unit tetep lan unit sing bisa ditambahi kanggo nggunakake fleksibel switchgear kompak ing macem-macem garansi.

Detail Produk

Tag Produk

• Stasiun switchgear sing diisi bensin SF6 minangka sistem sing ditutup kanthi kebak, kabeh komponen lan switch urip dipasang ing omah stainless steel.

• SRM16-12 jinis switchgear tiup dipérang dadi non-konfigurasi standar sing bisa diupgrade lan konfigurasi standar sing bisa diupgrade. Amarga kombinasi modul lengkap lan setengah modul lan skalabilitas, fleksibilitas khusus banget.

• SRM16-12 switch tiup ngetrapake standar GB. Umur desain operasi ing kahanan njero ruangan (20 C) ngluwihi 30 taun.

Fitur utama produk

• Gas SRF16-12 seri kabinet karet SF6 minangka media pemadam busur lan insulasi.

• Kabinet saklar ditutup kanthi terisolasi. Bus, switch lan bagean urip ditutup ing omah stainless steel.

• Kamar kasebut diiseni 1,4 bar SF6 gas, lan level proteksi nganti IP67 : Piranti saklar kabeh bebas saka pengaruh kahanan lingkungan njaba, sanajan kecendhungan banyu jangka pendek lan kahanan ekstrem liyane, bisa njamin operasi normal saklar, lan produk bebas pangopènan tanpa umur.

• Kabinet saklar duwe piranti interlocking "lima-bukti" sing sampurna, sing bisa ngilangi kemungkinan kerusakan personel lan peralatan sing disebabake amarga salah operasi manungsa.

• Kabeh lemari switchgear duwe saluran relief keamanan sing bisa dipercaya, sanajan ing kasus ekstrem bisa njamin keamanan pribadi operator.

• Switchgear bisa dipérang dadi kombinasi unit tetep lan kombinasi unit sing bisa ditambahi.

• Kabinet saklar biasane kalebu garis mlebu lan metu ing ngarep, lan uga bisa ditambah garis samping utawa garis metu miturut posisi instalasi sing beda.

• Ukuran lemari gampang dipasang, lan bisa cocog kanggo papan cilik lan kahanan lingkungan sing kurang.

• Switchgear bisa dilengkapi piranti listrik, remot kontrol lan ngawasi miturut macem-macem kabutuhan pangguna.

Struktur modular gampang dibongkar lan dikelola. lan modul iki ngidini pangguna nambah lan mbusak sirkuit kanthi cepet lan fleksibel, supaya bisa memenuhi permintaan ekspansi konsumsi tenaga ing ruangan mesin.

Kabinet distribusi biasane kalebu switch kontrol otomatis, switch isolasi, sekering, contactor, relay, meter listrik, lampu indikator, tombol, switch lan komponen mekanik lan listrik liyane, komponen semikonduktor lan kabinet.

Saklar kontrol otomatis, kontaktor, sekering, saklar isolasi lan bagean liyane sing dipilih ing kabinet distribusi, kanggo kinerja sing dipercaya, indikator teknis kanggo memenuhi persyaratan desain, bisa nyukupi persyaratan kerja peralatan komputer lan peralatan tambahan.

Kudu ana saklar darurat ing kabinet distribusi daya. Nalika ana kacilakan serius utawa kebakaran sing ora sengaja ing kamar komputer, mesthine kudu bisa mateni pasokan listrik komputer, pasokan listrik AC lan pasokan listrik Phoenix sing anyar.

Kabinet distribusi kontrol peralatan komputer kudu disiyapake tabel frekuensi: kanggo ngamati pangowahan frekuensi output daya UPS.

Pasokan listrik ing saben cabang kabinet distribusi nyiyapake lampu indikator, nuduhake kahanan pasokan listrik lan mateni.

Kabinet distribusi daya adhedhasar macem-macem persyaratan peralatan komputer lan peralatan tambahan, nyiyapake piranti sing nyambungake garis tengah lan kabel lemah. Kawat tengah terisolasi saka kawat lemah lan cangkang kabinet distribusi.

Bus, bar kabel lan kabeh jinis kabel, konduktor, kabel netral lan kabel lemah sing digunakake ing lemari distribusi listrik kudu memenuhi standar nasional. Lan miturut ketentuan negara tandha warna, nomer.

Nalika baris aluminium ing kabinet distribusi daya disambungake karo bagean tembaga, bahan transisi aluminium lan tembaga sing digunakake

Kinerja isolasi kabinet distribusi kudu memenuhi persyaratan 20.1.1 ing standar nasional GBJ232-82 "Standar Uji Alat Elektrik Hanover", sing umume ora kurang saka 0,5m Ω.

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:

Suhu sekitar:

Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -50 ° C

Kelembapan sekitar:

Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 95%
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90%
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m
01

1.

pengukur tekanan

11.

Indikator jotosan sekering

2.

Papan nama modul

12.

Indikator posisi saklar Isolator / ground

3

Indikator sirkuit cendhak

13.

Indikasi voltase kapasitor

4

Indikasi voltase kapasitor

Tutup kompartemen kabel

5

Indikator posisi ngalih / ngalih lemah

14.

Standar tutup kompartemen kabel

6

Operasi nutup / mbukak tombol

15.

Tutup kompartemen kabel kanthi jendela inspeksi

7

Indikator musim semi

16.

Rod dhukungan (dicopot)

8.

Relay protèktif nganggo dhiri

17.

Ngangkat kuping

9.

Posisi pemutus sirkuit vakum

18.

Nangani operasi

10

Papan ganti switchgear

SF6 gas filled switchgear Intelligent switching station 2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: