SZC (B) -10 SZC (B) -11 SZC (B) 12 SZC (B) 13 seri cerdas 3 -Phase Transformer Distribusi tipe garing njero ruangan

Katrangan singkat:

  • Produk iki sesuai karo standar nasional GB1094.1-2013 (IEC 60076) trafo listrik lan GB / T6451-2015 parameter teknis trafo jinis garing ing njero ruangan.
  • Transformer pouring resin epoxy minangka transformator tenaga berkelok-kelok terlampir isolasi padat.
  • Transformer tipe garing resin epoxy nggunakake resin epoksi minangka bahan insulasi. Gulung-gulung voltase dhuwur lan kurang digawe saka strip tembaga (foil), resin epoksi diwutahake lan dikuatake dadi vakum kanggo mbentuk awak FRP sing kuwat. Nilai insulasi yaiku F lan H.
  • Transformer tipe garing resin epoxy nduweni ciri performa listrik sing apik, resistensi kejut kilat sing kuat, resistensi sirkuit sing kuwat, ukuran cilik lan bobot enteng dll. Kontrol tampilan suhu bisa dipasang kanggo nampilake lan ngontrol suhu operasi trafo nduwurke tumpukan kanggo mesthekake urip layanan normal saka trafo.

Detail Produk

Tag Produk

Dibandhingake karo regulasi voltase manual seri SCB tradisional trafo tenaga 3-tahap garing, SZC (B) -10 SZC (B) -11 SZC (B) 12 SZC (B) 13 seri cerdas 3-Fase Distribusi tipe garing njero ruangan trafo bisa nyadari beban liwat kontroler ing trafo daya jarak adoh kanggo nyetel voltase, sing bisa nyadari regulator voltase daya gratis, nyuda frekuensi pendakian lan risiko, trep banget kanggo personel operasi listrik ing situs.

MODEL: SCZB-13 □ □

SC : Cetakan solid telung tahap (pour epoxy)
Z : Tegangan bisa diatur kanthi otomatis
B: Koil "foil" prssure sithik
13: Kode level kinerja
□: Kapasitas dirating (kVA)
□: Voltase tekanan tinggi (kV)
f

Dirating

1. Kapasitas: 10kVA nganti 31500kVA

2. Voltase Dhuwur: 3.3kV nganti 35kV

3. Cara Koneksi: Opsional

4. Tegangan Rendah: 0.4kV 3.15kV 6.3kV 6.6kV10.5kV

5. Frekuensi dirating: 50Hz

6. kisaran tutul HV: ± 2,5%, ± 5%

7. Bahan: Gulungan tembaga lengkap

 

Kondisi layanan trafo tipe garing ing njero ruangan

Jinis piranti:

jinis ruangan

Suhu sekitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimal

-25 ° C (-45 ° C nalika pesen detail0

Kelembapan sekitar:

Dhuwur saka ndhuwur segara ing lokasi

kurang saka 1000m

Intensitas gempa bumi

kurang saka 8 derajat

Dhuwur saka ndhuwur segara

kurang saka 1000m

Ambicnt sing dipasang:

Ora ana lingkungan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Parameter teknis trafo tipe garing ing njero ruangan (kelas 10kV)

Parameter teknis SC (B) 10 seri 6kV, voltase non-eksitasi kelas 10kV sing ngatur trafo tipe garing

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,19

0,67

0,71

0,76

2

5.5

50

0,27

0,94

1

1.07

2

80

0,37

1.29

1.38

1,48

1.5

100

0,4

1,48

1,57

1,69

1.5

125

0,47

1,74

1,85

1,98

1.3

160

0,54

2

2.13

2.28

1.3

200

0,62

2.37

2,53

2,71

1.1

250

± 2 × 2,5
± 5

0,72

2,59

2,76

2,69

1.1

315

0,88

3.27

3.47

3.73

1

400

0,98

3.75

3.99

4.28

1

500

1.16

4,59

4,88

5.23

1

630

1.34

5.53

5.88

6.29

0,85

630

1.3

5.61

5.96

6.4

0,85

6

800

1,52

6.55

6.96

7.46

0,85

1000

1,77

7.65

8.13

8,76

0,85

1250

2.09

9.1

9.69

10.3

0,85

1600

2.45

11

11.7

12.5

0,7

2000

3.05

13.6

14.4

15.5

0,7

2500

3.6

16.4

17.1

18.4

0,85

1600

2.45

12.2

12.9

13.9

0,7

8

2000

3.05

15

15.9

17.1

0,7

2500

3.6

17.7

18.8

20.2

1.07

Parameter teknis SC (B) 11 seri 6kV, voltase non-eksitasi kelas 10kV ngatur trafo tipe garing

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,17

0,67

0,71

0,76

1,79

4

50

0,24

0,94

1

1.07

1,78

80

0,33

1.29

1.38

1,48

1.34

100

0,36

1,48

1,57

1,69

1.35

125

0,42

1,74

1,85

1,98

1.16

160

0,48

2

2.13

2.28

1.16

200

0,55

2.37

2,53

2,71

0,98

250

± 2 × 2,5
± 5

0,64

2,59

2,76

2,69

0,98

315

0,79

3.27

3.47

3.73

0,90

400

0,88

3.75

3.99

4.28

0,90

500

1.04

4,59

4,88

5.23

0,90

630

1.2

5.53

5.88

6.29

0,76

630

1.17

5.61

5.96

6.4

0,77

6

800

1,36

6.55

6.96

7.46

0,76

1000

1,59

7.65

8.13

8,76

0,76

1250

1,88

9.1

9.69

10.3

0,76

1600

2.2

11

11.7

12.5

0,76

2000

2,74

13.6

14.4

15.5

0,63

2500

3.24

16.4

17.1

18.4

0,63

1600

2.2

12.2

12.9

13.9

0,76

8

2000

2,74

15

15.9

17.1

0,63

2500

3.24

17.7

18.8

20.2

0,63

Parameter teknis SC (B) 12 seri 6kV, voltase non-eksitasi kelas 10kV sing ngatur trafo tipe garing

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,15

0,67

0,71

0,76

1,58

4

50

0,215

0,94

1

1.07

1,59

80

0,295

1.29

1.38

1,48

1.20

100

0,32

1,48

1,57

1,69

1.20

125

0,375

1,74

1,85

1,98

1.04

160

0,43

2

2.13

2.28

1.04

200

0,495

2.37

2,53

2,71

0,88

250

± 2 × 2,5
± 5

0,575

2,59

2,76

2,69

0,88

315

0,705

3.27

3.47

3.73

0,80

400

0,785

3.75

3.99

4.28

0,80

500

0,93

4,59

4,88

5.23

0,80

630

1.07

5.53

5.88

6.29

0,68

630

1.04

5.61

5.96

6.4

0,68

6

800

1.21

6.55

6.96

7.46

0,68

1000

1.41

7.65

8.13

8,76

0,68

1250

1,67

9.1

9.69

10.3

0,68

1600

1,96

11

11.7

12.5

0,68

2000

2.44

13.6

14.4

15.5

0,56

2500

2,88

16.4

17.1

18.4

0,56

1600

1,96

12.2

12.9

13.9

0,68

8

2000

2.44

15

15.9

17.1

0,56

2500

2,88

17.7

18.8

20.2

0,56

Parameter teknis SC (B) 13 seri 6kV, voltase non-eksitasi kelas 10kV sing ngatur trafo tipe garing

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,135

0,605

0,64

0,685

1.42

4

50

0,195

0,845

0,9

0,965

1,44

80

0,265

1.16

1.24

1.33

1.07

100

0,29

1.33

1.41

1,52

1.09

125

0,34

1,56

1,66

1,78

0,94

160

0,385

1.8

1.91

2.05

0,93

200

0,445

2.13

2.27

2.44

0,79

250

± 2 × 2,5
± 5

0,515

2.33

2.48

2,66

0,79

315

0,635

2.94

3.12

3.35

0,72

400

0,705

3.37

3.59

3.85

0,72

500

0,835

4.13

4.39

4.7

0,72

630

0,965

4.97

5.29

5.66

0,61

630

0,935

5.05

5.36

5.76

0,61

6

800

1.09

5.89

6.26

6.71

0,61

1000

1.27

6.88

7.31

7.88

0,61

1250

1.5

8.19

8.72

9.33

0,61

1600

1,76

9.94

10.5

11.3

0,61

2000

2.19

12.2

13

14

0,50

2500

2,59

14.5

15.4

16.6

0,50

1600

1,76

11

11.6

12.5

0,61

8

2000

2.19

13.5

14.3

15.4

0,50

2500

2,59

15.9

17

18.2

0,50

Parameter teknis trafo tipe garing ing njero ruangan (kelas 20kV)

Parameter teknis SC (B) trafo tipe kering non-eksitasi 10 seri 20kV

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

50

20
22
24

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,34

1.16

1.23

1.31

2.00

6

100

0,54

1,87

1,99

2.13

1,80

160

0,67

2.33

2.47

2,64

1,50

200

0,73

2,77

2.94

3.14

1,50

250

± 2 × 2,5
± 5

0,84

3.22

3.42

3.66

1.30

315

0,97

3.85

4.08

4.36

1.30

400

1.15

4,65

4.84

5.18

1.10

500

1.35

5.46

5.79

6.19

1.10

630

1,53

6.45

6.84

7.32

1.00

800

1,75

7.79

8.26

8,84

1.00

1000

2.07

9.22

9.78

10.4

0,85

1250

2.38

10.8

11.5

12.3

0,85

1600

2.79

13

13.8

14.8

0,85

2000

3.24

15.4

16.3

17.5

0,70

2500

3.87

18.2

19.3

20.7

0,70

2000

3.24

16.8

17.8

19.1

0,70

8

2500

3.87

20

21.2

22.7

0,70

Parameter teknis transformator tipe garing SC (B) 11 seri 20kV

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

50

20
22
24

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,31

1.16

1.23

1.31

1,82

6

100

0,48

1,87

1,99

2.13

1,60

160

0,6

2.33

2.47

2,64

1.34

200

0,65

2,77

2.94

3.14

1.34

250

± 2 × 2,5
± 5

0,75

3.22

3.42

3.66

1.16

315

0,87

3.85

4.08

4.36

1.17

400

1.03

4,65

4.84

5.18

0,99

500

1.21

5.46

5.79

6.19

0,99

630

1.38

6.45

6.84

7.32

0,90

800

1,57

7.79

8.26

8,84

0,90

1000

1,86

9.22

9.78

10.4

0,76

1250

2.14

10.8

11.5

12.3

0,76

1600

2,51

13

13.8

14.8

0,76

2000

2.92

15.4

16.3

17.5

0,63

2500

3.48

18.2

19.3

20.7

0,63

2000

2.92

16.8

17.8

19.1

0,63

8

2500

3.48

20

21.2

22.7

0,63

Parameter teknis transformator tipe garing SC (B) 12 seri 20kV

Kapabilitas dirating kVA

Rentang tunyuk voltase

Simbol sambungan

Kerugian tanpa momotan kW

Beban kapitunan kW

% Saiki ora mbukak

Impedansi sirkuit pendek

HV kV

Rentang tap HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

50

20
22
24

± 2,5
± 5

0,4

Dyn11
Yyn0

0,27

1.16

1.23

1.31

1,59

6

100

0,43

1,87

1,99

2.13

1.43

160

0,53

2.33

2.47

2,64

1.19

200

0,58

2,77

2.94

3.14

1.19

250

± 2 × 2,5
± 5

0,67

3.22

3.42

3.66

1.04

315

0,77

3.85

4.08

4.36

1.03

400

0,92

4,65

4.84

5.18

0,88

500

1.08

5.46

5.79

6.19

0,88

630

1.22

6.45

6.84

7.32

0,80

800

1.4

7.79

8.26

8,84

0,80

1000

1,65

9.22

9.78

10.4

0,68

1250

1.9

10.8

11.5

12.3

0,68

1600

2.23

13

13.8

14.8

0,68

2000

2,59

15.4

16.3

17.5

0,56

2500

3.1

18.2

19.3

20.7

0,56

2000

2,59

16.8

17.8

19.1

0,56

8

2500

3.1

20

21.2

22.7

0,56

ttt

Parameter teknis trafo tipe garing ing njero ruangan (kelas 35kV)

Parameter teknis SC (B)10 seri 35trafo tipe garing kV 1.0

Kapasitas Dinilai (kVA)

Tegangan Gabungan

Vektor- klompok

Kerugian tanpa momotan (w)

mbukak Kerugian (w)
120ºC

Ora mbukak
saiki (%)

Sirkuit cendhak
impedansi (%)

HV (KV)

Rentang Nunyuk

LV (KV)

50

35 ~ 38.5

± 5%

± 2 × 2,5%

0,4

Dyn11

Yyn0

450

1240

2.30

6.0

100

630

1830

2.00

160

790

2450

1,50

200

880

2900

1,50

250

990

3320

1.30

315

1170

3940

1.30

400

1370

4720

1.10

500

1620

5810

1.10

630

1860

6720

1.00

800

2160

7970

1.00

1000

2430

9080

0,75

1250

2830

11090

0,75

1600

3240

13450

0,75

2000

3820

15900

0,75

2500

4450

19040

0,75

Parameter teknis SC (B)10 seri 35trafo tipe garing kV 2.0

Daya peringkat (kVA)

Tegangan dhuwur
(kV)

HVTap
(kVA)

Kurang
Tegangan
(kV)

Klompok vektor

Ora mbukak
Saiki
(%)

Jampel
kelas

Ora mbukak
saiki (%)

Impedansi sirkuit cendhak

800

35
38.5

± 5%

+ 2 × 2,5%

3.15

6

6.3

10

10.5

11

Yyn00
Dyn11

Yd11

2250

8210

0,95

6.0

1000

2670

9520

0,95

1250

3130

11270

0,85

1600

3690

13450

0,85

2000

4230

15900

0,75

2500

4860

19040

0,75

3150

6030

21400

0,70

4000

7020

25680

0,70

5000

8370

30480

0,60

6300

9900

35630

0,60

8000

Ynd11
Dyn11

Yd11

11300

40170

0,50

9.0

10000

12900

48470

0,50

12500

6

6.3

10

10.5

11

15700

56420

0,40

16000

19300

66380

0,40

20000

22900

74670

0,30

10.0

25000

27100

88210

0,30

Parameter teknis SC (B)11 seri 35trafo tipe garing kV

Kapasitas Dinilai (kVA) Tegangan Gabungan Vektor- klompok Kerugian tanpa momotan (w) mbukak Kerugian (w)
120ºC
Ora mbukak
saiki (%)
Sirkuit cendhak
impedansi (%)
HV (KV) Rentang Nunyuk LV (KV)
50 35 ~ 38.5 ± 5% ± 2 × 2,5% 0,4 Dyn11Yyn0 405 1240 2.10 6
100 570 1830 1,80
160 710 2450 1.30
200 790 2900 1.30
250 890 3320 1.10
315 1050 3940 1.10
400 1230 4720 0,90
500 1460 5810 0,90
630 1670 6720 0,80
800 1940 7970 0,80
1000 2190 9080 0,60
1250 2550 11090 0,60
1600 2920 13450 0,60
2000 3440 15900 0,60
2500 4000 19040 0,60

Struktur Transformer Transformer Daya Tipe Kering:

qq
qqqq

KARAKTERISTIK PRESTASI

1. Ora ana minyak, ora ana polusi, tahan api, mandhiri lan nyegah geni.

2. Low loss, efisiensi dhuwur lan swara kurang. Bisa mlaku suwe ing sangisore 125% beban ing kahanan pendinginan udara sing dipeksa lan dilengkapi kontrol suhu sing cerdas. Fungsi alarm kesalahan, liwat alarm suhu, perjalanan suhu lan gerbang ireng. Kasambung karo komputer liwat antarmuka serial RS485 lan entuk ngawasi lan kontrol terpusat.

3. Pelepasan lokal cilik (kurang saka 30 PC) lan keandalan sing dhuwur, bisa njamin operasi jangka panjang sing aman, umure nganti 30 taun.

4. Resistensi retakan lan suhu, kekuatan mekanik sing dhuwur, kemampuan kuwat nolak sirkuit sing ndadak.

5. Properti tahan lembab sing apik, bisa lumaku kanthi asor 100% lan bisa digunakake tanpa perawatan pangatusan sawise mati.

6. Ora prelu kamar trafo kapisah, pangopènan inti utawa balok momotan sing ngemot lahan sipil lan pendhudhukan Ora ana minyak, mula ora bakal ngasilake gas beracun kanggo ngregeti lingkungan. Ora prelu nglumpukake lenga utawa bangunan tambahan liyane sing nyuda biaya konstruksi Instalasi gampang, ora debugging, meh ora ana pangopènan; Ora prelu ngganti utawa mriksa minyak, biaya operasi lan perawatan sing murah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: