Power Compact Transformer Eropa Preinstalled jinis substitusi BOX

Katrangan singkat:

  • Iki minangka peralatan lengkap kanggo transformator daya anyar, sing akeh digunakake ing sistem transformasi daya,
  • Iki minangka gabungan saka trafo tenaga sing dicelupake karo minyak lan komponen listrik tegangan dhuwur lan kurang. Liwat optimalisasi struktur, switchgear bakal minimalis nganti bisa nyuda wilayah sing dienggoni trafo gabungan kanthi kaluwihan kaya volume cilik, swara sithik, pasokan listrik sing bisa dipercaya, struktur sing cukup, trep kanggo dipasang, gampang dioperasikake lsp.
  • Digunakake sacara wiyar ing pusat komersial pusat perumahan, industri lan pertambangan perusahaan bandara bandara sekolah kereta api, bangunan lan papan sing dhuwur.
  • Menehi standar: IEC62271-1, IEC62271-200, IEC62271-202, IEC60076, IEC61439, IEC60529, IEC62262, IEC60721.

Detail Produk

Tag Produk

  •  Standar: IEC60076, IEC1330, ANSI / IEEE C57.12.00, C57.12.20, C57.12.90, BS171, SABS 780
  •  Gantungan jinis kothak didhasarake keuntungan saka gardu kothak YBW Eropa, sing nyuda biaya, lan ngatasi cacat biaya iklan sing dhuwur, pangayoman sing ora lengkap lan ventilasi lan radiasi produk Eropa sing kurang apik.
  • Produk kasebut ditrapake kanggo macem-macem pembangkit listrik tenaga angin lan minangka produk sing paling cocog kanggo sistem pembangkit tenaga angin.
The European Compact Transformer Power Preinstalled BOX type substation

Kondisi layanan Gantungan jinis kothak Preinstalled Eropa (seri YBW)

Kondisi layanan substitusi sing normal yaiku:

Suhu sekitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan)

-25 ° C

Kelembapan sekitar:

Rata-rata asor relatif saben dina

kurang saka 95%

Rata-rata asor relatif saben wulan

kurang saka 90%

Intensitas gempa bumi

kurang saka 8 derajat

Dhuwur saka ndhuwur segara

kurang saka1000m

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Spesifikasi teknis pencawang tipe kothak Preinstalled Eropa (seri YBW)

Unit voltase sedheng

Frekuensi sing dirating

Hz

50

Tegangan sing dirating

kV

7.2 12 24 40.5

Saiki dirating bus utama

A

630 1250 1600

Dinilai wektu cekak tahan saiki / durasi

kA / s

20/4 25/3 31.5 / 4

Puncak sing diarani tahan saiki

kA

50 63 80

Frekuensi listrik 1min tahan voltase (kanggo lemah / antarane kontak mbukak)

kV

32/36 42/48 65/79 95/115

Impuls kilat tahan voltase (menyang lemah / antarane kontak sing mbukak)

kV

60/70 75/85 125/145 185/215

Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

20 25 31.5

Suwene wektu cendhak lemah tahan saiki / durasi

kA / s

20/2 20/4

Dinilai sirkuit cendhak saiki loop utama

kA

50 63 80

Dinilai arus aktif bejat

A

630

Dinilai loop loop break saiki

A

630

Arus transfer saiki

A

1700

Urip mekanik

kaping

3000 5000 10000

Unit voltase sithik

Frekuensi sing dirating

Hz

50

Tegangan sing dirating

kV

0,4 / 0,23

Tegangan isolasi sing dirating

V

690

Rating saiki loop utama

A

100 ~ 3200

Dinilai wektu cendhak tahan saiki

kA / s

30/1 50/1 100/1

Puncak sing diarani tahan saiki

kA

63 105 176

Frekuensi listrik 5s tahan voltase

kV

2,5 3.75

Unit trafo

Frekuensi sing dirating

Hz

50

Tegangan sing dirating

kV

7.2 12 24 40.5 / 0.4

Kapabilitas sing dirating

kVA

30 ~ 1600

Frekuensi listrik 1min tahan voltase

kV

25/20 35/28 55/50 85/75

Impuls petir tahan voltase

kV

60 75 125 170

Tegangan imppedansi

4 ~ 6

Rentang nutul

...

± × 2,5 % ± × 5 %

Klompok sambungan

...

Y , yn0 D, yn11

Jinis

...

Jinis sing dicelupake karo minyak, jinis garing

Badan kabinet

Kode IP saka kamar HV lan LV

...

IP33D

Kode IP ruang trafo

...

IP23D

Tingkat swara (jinis minyak / jinis garing)

dB

≤50 / 55

 

Kompartemen voltase dhuwur

High voltage compartment

Sisih HV nggunakake saklar muatan utawa pemutus sirkuit vakum.

Tipe switchgear HV: SF6 RMU, FZN seri udara vakum terisolasi RMU utawa switchgear terminal.

 

trafo jinis minyak

Model saranake: S10-M, SC (B) 10, trafo serial

Kapasitas transformer umume kalebu 30-2000kVA. Bagean iki bisa digawe adhedhasar sarat klien.

gvv

Kompartemen voltase sithik

Kompartemen voltase sithik bisa nganggo kothak switch voltase kurang, kaya GGD, GCK. Switchgear iki dipérang dadi kamar pangukuran, unit switch isolasi, unit kompensasi kapasitas. Merek switch bisa nggunakake merek impor utawa merek domestik, gumantung karo sarat klien.

zc
vvc

Fitur pencawang kothak tipe Eropa

1

Switchgear voltase medium · Switchgear sekunder voltase medium kalebu feeder mlebu, feeder metu lan feeder trafo
· Voltase medium bisa dadi jinis terisolasi gas SF6 Dering utama unitor terisolasi udara (Vacuum) switchgear unitor utama Tegangan beban beralih putus + unit utama sekering
· Ing sawetara kasus - ora ana switchgear voltase Sedheng, voltagecable medium dipasang langsung ing trafo

2

Transformer

· Transformer jinis sing dicelupake nganggo minyak utawa jinis garing bisa dipasang
· Bushing trafo bisa ditemokake ing sisih ndhuwur utawa sisih trafo miturut kebutuhan pelanggan
· Jembar kapasitas trafo nganti 3500 kVA
· SafePack dirancang kanggo ngidini instalasi trafo sing gampang lan gampang ing situs utawa digabung karo SafePack ing pabrik

3

Switchboard voltase sithik

· Pilihan feeder mlebu bisa nyambung langsung, pemutus sirkuit, disconnektor sekering utawa Load Break Switch
· Rating busbar LV gumantung karo rating trafo
· Macem-macem nomer lan rating feeder metu gumantung saka ukuran trafo lan kabutuhan pelanggan
· Piranti kanggo ngukur, ngukur lan ngontrol kasedhiya

4

Awak substation

· Umume duwe bahan logam, bahan stainless steel, bahan non-logam ... sing bisa dipilih karo pangguna lan pelanggan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: