Switchgear distribusi daya voltase murah tipe tipe XL-21

Katrangan singkat:

  • Minangka sistem catu daya kanthi AC 50Hz-60Hz, voltase kerja 380-400V, arus kerja dirating nganti 630A, lan kapasitas rusak nganti 15kA,
  • It nyedhiyakake konversi, distribusi lan kontrol daya kanggo peralatan distribusi daya kayata listrik, lampu lan penggemar. Bisa nyedhiyakake kakehan, sirkuit cendhak lan perlindungan kebocoran.
  • Iku  ngemot 2 Rong struktur instalasi: Struktur kothak njero ruangan (grade protection IP30), Struktur kothak ruangan (grade protection IP65). Gampang dipasang, irit lan praktis
  • Iku cocog kanggo pangguna listrik kayata pembangkit listrik, gardu listrik, industri lan pertambangan perusahaan, lan trowongan dalan gedhe.

 


Detail Produk

Tag Produk

5

Kondisi layanan ing kothak distribusi voltase murah XL

Kondisi layanan switchgear normal kaya ing ngisor iki:
Suhu sekitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (miturut minus 15 kelas njero ruangan) -50 ° C
Kelembapan sekitar:
Rata-rata asor relatif saben dina kurang saka 90% ing njero ruangan (ruangan luwih saka 50%)
Rata-rata asor relatif saben wulan kurang saka 90% ing njero ruangan (ruangan luwih saka 50%)
Intensitas gempa bumi kurang saka 8 derajat
Dhuwur saka ndhuwur segara kurang saka 2000m
kecenderungan peralatan kanthi permukaan vertikal ora bakal ngluwihi 5 °

Produk iki ora digunakake ing kahanan geni, bledosan, gempa bumi lan korosi kimia.

Teknik utama:

NO.

Barang

Unit

Data

1

Tegangan operasional (V)

V

AC 380 (400)

2

Tegangan isolasi (V)

V

660 (690)

3

Frekuensi dirating (Hz)

Hz

50 (60)

4

Bus horisontal sing dirating saiki (A)

A

≤630

5

Bis utama rating jangka pendek tahan saiki

kA / 1s

15

6

Pucuk peringkat paling dhuwur bis saiki

kA

30

7

Bis Sistem papat kawat telung tahap

\

A, B, C, PEN

Sistem limang kawat telung tahap

\

A, B, C, PE, N

8

Kelas IP digunakake ing njero ruangan

\

IP30

digunakake ing njobo

\

IP65

9

Ukuran (600 ~ 1000) × 370 (470) × (1600 ~ 2000) mm
xl1

Rencana desain

xl2

Fitur Struktural

1. Struktur kothak njero ruangan (kelas proteksi IP30)

• Bingkai kothak distribusi digawe saka lempengan baja sing digulung adhem kanthi mlengkung lan ngelas (Dhukungan kanggo adat).

• Sawise proses nyemprot, kinerja anti korosi apik.

• balok instalasi internal lan papan instalasi digawe saka pelat baja dilapisi seng-seng utawa adhem kadhemen kanggo passivasi galvanis.

• Lem busa sisih siji dipasang ing pojok njero lawang kanggo nyegah tabrakan langsung antarane lawang lan awak kothak, lan uga nambah level proteksi lawang.

• Loro-lorone piring ing ngisor lan piring ndhuwur kothak bisa dilindhungi kanggo bolongan kabel metu kanggo nggampangake mlebu lan metu kabel.

• Sisih bisa dilengkapi bolongan disipasi panas utawa jendhela disipasi panas sing mbukak miturut sarat pangguna kanggo nyebar gas internal lan kelembapan.

• Kabinet bisa dipasang ing jubin, tembok utawa ditempelake miturut kebutuhan pangguna.

• Lawang bisa dibukak nganggo lawang siji utawa lawang dobel supaya gampang dirampungake lan dipasang.

 

2. Struktur kothak ruangan (kelas proteksi IP65)

• Bingkai kothak distribusi digawe saka piring stainless steel kanthi mlengkung lan ngelas (Dhukungan kanggo adat).

• Sawise proses penyemprotan ruangan, kinerja anti-korosi sing apik.

• Balok panginstalan internal lan papan instalasi digawe saka lempeng baja dilapisi seng-seng utawa adhem kadhemen kanggo passivasi galvanis.

• Lem busa sisih siji dipasang ing pojok njero lawang kanggo nyegah tabrakan langsung antarane lawang lan awak kothak, lan uga nambah level proteksi lawang.

• Yen ana komponen sekunder ing panel, mula bakal digunakake struktur lawang dobel. Lawang njaba minangka lawang kaca, lan komponen sekunder dipasang ing lawang njero. Status operasi peralatan bisa diamati tanpa mbukak lawang njaba. Bolongan bolongan kabel dilindhungi ing sisih ngisor kothak kanggo nggampangake mlebu lan metu kabel.

• Sisih bisa dilengkapi bolongan dissipation panas utawa jendhela disipasi panas sing dibukak miturut sarat pangguna.

• Ndhuwur dilengkapi tutup ndhuwur sing ora udan, lan sisih ngisor ngisor tutup ndhuwur duwe bolongan disipasi panas kanggo ngilangi gas internal lan kelembapan.

• Kothak distribusi sing dipasang ing lantai dilengkapi lug angkat ing posisi sing cocog ing sisih ndhuwur lan loro ing sisih mburi kothak kanggo ngangkat lan dipasang. Plat ngisor awak kothak dilengkapi bolongan sing dipasang utawa piring sikil ing loro sisih ngisor kothak dipasang ing lemah.

• Kothak distribusi sing dipasang ing tembok dilengkapi lug angkat ing sisih ngisor sisih ndhuwur kothak lan ing posisi sing cocog ing loro-lorone kanggo ngangkat lan dipasang.

• Lawang bisa dibukak nganggo lawang siji utawa lawang dobel supaya gampang dirampungake lan dipasang.

 

3. Sistem bus-bar

• Bus-bar utama didhukung dening dhukungan insulasi.

• Dhukungan isolasi digawe saka bahan paduan PPO tahan kekuatan tinggi, kanthi kekuatan isolasi dhuwur lan kinerja pemadaman mandhiri.

• Kothak kasebut dilengkapi sistem grounding pelindung PE independen lan konduktor N netral. Bar bus netral lan bar bus grounding protèktif dipasang podo karo ing sisih ngisor kothak, lan ana bolongan ing baris PE lan N. Grounding protèktif utawa kabel netral saben sirkuit bisa disambung cedhak. Yen kabel N lan kabel PE dipisahake karo insulator, kabel N lan kabel PE digunakake kanthi kapisah. Yen ing sistem papat kawat telung tahap, bis netral lan bus grounding pelindung nuduhake bis sing padha (garis PEN).

4. Sistem grounding protèktif

Blok tembaga lemah dipasang ing pigura ing njaba lan ing njero kothak, sing bisa disambungake karo bus grounding ing njero lan ing njaba kothak. Bolt lemah dipasang ing mburi lawang lan disambungake ing pigura kanthi kabel tembaga. Balok panginstalan ing kothak lan bingkai disambungake kanthi baut kanggo njamin kontinuitas dhasar kabeh kothak distribusi.

5. Metode mlebu lan metu kabel

Metode mlebu lan metu saka pipa utawa pipa digunakake, lan kothak kasebut dilengkapi penjepit kanggo mbenakake kabel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: